Maak je Conference
experience compleet

Wil je het maximum uit The Conference halen en zonder stress aan het ontbijt verschijnen, boek dan boven op je toegangsticket het Conference Experience Pakket. Zo pik je een extra, gezellig netwerkmoment mee aan de vooravond van de conferentie en verschijn jij stress- en filevrij aan het ontbijt.
De reacties waren in 2023 unaniem lovend over dit initiatief. Aarzel niet té lang want het aantal kamers is beperkt.

Je kan kiezen voor een Me-time pakket op basis van een single kamer, of een Roomie-pakket waarbij je de kamer deelt met je business bestie.*


*een experience pakket is enkel mogelijk in combinatie met een toegangsticket voor The Conference

Line-up The Conference

In ieder pakket zijn volgende zaken inbegrepen:

Welkomstdrankje

Overnachting in in Hotel Bois de Bruges (****), excl. ontbijt. Check-in vanaf 15u.

Dit hotel ligt net aan het BMCC. ’s Morgens hoef je enkel het plein over te steken om de conferentie bij te wonen. Daar is ook ontbijt voorzien.

Gezellig netwerkdiner in de bistro van het hotel vanaf 19u.
Je geniet van een driegangenmenu inclusief dranken.

Single kamer (Me-time pakket):  €269 excl. btw per persoon
Tweepersoonskamer (Roomie-pakket): €199 excl. btw per persoon

Exclusief toeristenbelasting (€4) ter plaatse te betalen en eventuele parking.


*een experience pakket is enkel mogelijk in combinatie met een toegangsticket voor The Conference

Wandel door Brugge met de dames van Cosh

Reis je al vroeg naar Brugge af en wil je graag op een originele manier de stad verkennen, schrijf je dan in voor Ladies on the Road citytour i.s.m. Cosh. We starten om 16u aan hotel Bois du Bruges en zijn om 18u ten laatst terug. Net op tijd om je op te frissen en je klaar te maken voor het diner. *

Cosh ladyboss walk

Ben je een ‘lady on the road’ met een passie voor mode en duurzaamheid? Grijp dan deze unieke kans om deel te nemen aan een inspirerende Fair & Sustainable Fashion Tech Tour in het prachtige Brugge, georganiseerd door experte Niki de Schryver van het Sustainable Fashion Tech Platform COSH! en Lynn, fellow female founder van de Digital Wardrobe.

Tijdens de wandeling langs Brugse bezienswaardigheden leggen de dames je toekomstige trends, nieuwe materialen, technologieën, closed-loop systemen uit. Kom mee op onze innovatietour en krijg een glimp van de toekomst van mode en ontdek Brugge op een ongeziene manier.



* deze wandeling is enkel mogelijk in combinatie met het experience pakket