Spreker Liesbeth - Claes | Ladies on the road

Angélique Van Gils

& Joy en Jill van der Heijden

Oprichtsters Pursuit Femmes

Angélique Van Gils stond 15 jaar geleden mee aan de wieg van het herenlabel Café Costume. In 2021 sloeg ze een nieuwe weg in en lanceerde ze met haar dochters Joy en Jill de fashion brand Pursuit Femmes met maatpakken voor vrouwen. 

Angélique groeide op in de modesector want haar grootvader richtte ooit het gerenommeerde merk Van Gils op. Meer en meer begon ze zich af te vragen waarom er enkel maatpakken voor heren op de markt waren. Een maatpak geeft zelfvertrouwen, ongeacht het geslacht en dit gevoel wou Angélique ook aan vrouwen aanbieden. Haar oudste dochter Joy was net afgestudeerd en was meteen getriggerd om mee te stappen in de onderneming. Ook jongste dochter Jill is actief in de mode, zij heeft met Jill Antwerp haar eigen merk van eigenzinnige blazers. 

“Een maatpak geeft je net dat tikkeltje meer zelfvertrouwen 

Pursuit Femmes staat voor stijlvolle maatpakken voor en door vrouwen, die je volledig zelf kan pimpen van voering tot knopen. Elk pak is zo uniek als de vrouw die het draagt. 

Op de Ladies on the Road Conference willen fashion ladies Angélique en Joy vrouwelijke ondernemers aansporen om eens vaker voor een maatpak te kiezen.
Ze zijn ervan overtuigd dat:
 

een maatpak jouw personal brand als onderneemster ten goede komt 

een maatpak je net dat extra stuk zelfvertrouwen geeft op momenten die belangrijk zijn voor jou 

door vol voor je talent te gaan je anderen ook weer inspireert om hetzelfde te doen, m.a.w. je bent een rolmodel

✓ een maatpak fast fashion tegengaat omdat je investeert in een stuk dat jaren meekan