0

No products in the cart

Selecteer een pagina
Anja Moortgat

Anja Moortgat

Oprichtster van Curious en auteur van ‘Het Nieuwe Leiden is Vrouwelijk’

Anja Moortgat is de drijvende kracht achter Curious: een team van leiderschapsexperten en trainers dat CEO’s, directieteams en managers begeleidt bij het creëren van magnetisch leiderschap. Ze is ook auteur van het boek ‘Het nieuwe leiden is vrouwelijk’.

De titel van het boek is een provocatie om alle leiders, mannen en vrouwen, uit te nodigen om hun masculiene en feminiene kwaliteiten uit te balanceren. In het boek draait alles rond de krachten van de archetypische goden en godinnen uit de Griekse mythologie. Anja heeft hun kwaliteiten vertaald naar negen leiderschapsskills voor de toekomst.

“Laat de Griekse godinnen jou de weg wijzen naar magnetisch ondernemerschap.”

Tijdens haar interactieve keynote stelt Anja je de Griekse godinnen Athena, Artemis, Demeter en Aphrodite voor. Deze mythologische dames vormen elk een archetype dat staat voor een bepaalde leiderschapsstijl. Van nature hebben we allemaal één stijl die dominant is, maar als succesvol onderneemster moet je alle leiderschapsrollen kunnen invullen. In je godinnenkracht onderneem je vanuit je intuïtie en flow, waardoor je alles haalt uit je realisatiekracht.

Deze keynote, met originele twist, zal je van begin tot einde boeien:

Je wordt geprikkeld in jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling

Je ontdekt wat jouw natuurlijke leiderschapsstijl is

Je komt in aanraking met de 5 leiderschapsrollen die je nodig hebt om jouw bedrijf gezond te laten groeien en een impact te hebben op de wereld.

Anja Moortgat