0

No products in the cart

Selecteer een pagina
Caroline Vereenooghe

Caroline Vereenooghe 

Oprichtster en CEO van lifestyle brand Vive le Vélo en consultancy bedrijf Dark Horse Consulting

Caroline studeerde in 2009 af als dierenarts en specialiseerde zich verder in orthopedie bij sportpaarden. Haar specialisatie stuurde haar de wereld rond en zo belandde ze gedurende 2 jaar in Dubai waar ze haar bedrijf, dat behandelingen voor orthopedische aandoeningen bij paarden ontwikkelt en vermarkt, verder uitbreidde.  

In datzelfde Dubai kwam ze in contact met de verschillende disciplines van de triatlon. Het was haar passie voor fietsen die een paar jaar later het aanknopingspunt was met Vive le Vélo. In dit VRT-merk zag Caroline potentieel en daarom stapte ze met een overtuigende pitch richting de publieke omroep. 

Get out there! Kijk, luister en absorbeer.

Vandaag, 4 jaar later, heeft Caroline met Vive le Vélo een lifestyle merk uitgebouwd. Goed voor 100 verkooppunten in Vlaanderen, 2 eigen winkels, 1 pop-up en een webshop. De start-up, going-on scale-up, motiveerde haar om een Executive MBA bij Vlerick aan te vatten die ze in 2022 afrondde. Dit alles combineert ze nog steeds met onderzoek in de paardengeneeskunde. Daarnaast is ze ook mama van Jack Odile en is er nog een 2de spruit onderweg.   

Dinsdagavonden zijn voor Caroline heilig, dan gaat ze met haar paard naar het strand, daar waar ze energie, inspiratie en zuurstof opdoet. En soms ook wat glaasjes rosé. 

Op The Conference zetelt Caroline in het panel van de creatieve generalisten. Ze zal het o.a. hebben over: 

  • Nde combinatie werk en gezin
  • Nde energie die nodig is om alle ballen in de lucht te houden
  • Nde voor sommigen eerder gekke combi mode & dierengeneeskunde
  • Nhet belang van een goed team
  • Nde juiste mindset om te durven springen en opportuniteiten te grijpen
Caroline Vereenooghe