0

No products in the cart

Selecteer een pagina
Chloé De Bie

Chloé De Bie

Klinisch seksuoloog/psycholoog en relatietherapeut

De naam Chloé De Bie doet bij jou ongetwijfeld een belletje rinkelen. Chloé werkt voornamelijk als seksuologe en relatietherapeute bij haar eigen therapiecentrum Vivolinio in Gent. Daarnaast is ze lector aan de Karel de Grote hogeschool (Antwerpen), gastdocente aan de Vives hogeschool (Roeselare) en aan de KULeuven (Master Seksuologie). 

Je kent haar misschien ook van het radioprogramma ‘Love, Sex and Drama’ op radio JOE of als auteur van het boek “En ze leefden nog lang en gelukkig”. Het is haar missie om mythes over relaties en seksualiteit te doorbreken.

Op The Conference brengt Chloé een interactieve keynote over hoe je kan groeien als onderneemster als je de liefde onderhoudt en ze inspireert je om te investeren in de liefde.

Werken aan de liefde maakt je een krachtigere onderneemster!

Werk en privé zijn onlosmakelijk verbonden. Minder functioneren op het werk, uitval of burn-out vinden dikwijls ook hun oorsprong in de privésfeer. Hoe het er thuis aan toe gaat, zal genadeloos een impact hebben op je werk. Relationele problemen en/of eenzaamheid zorgen voor mindere werkprestaties. Hoe kan je de onvermijdelijke valkuilen van de liefde de baas om sterker in je relatie én in het leven te staan? 

Vanuit wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit haar praktijk neemt Chloé je mee in het verhogen van je relatiegeluk en geeft je tal van tips & tricks. Tijdens haar keynote:

Leer je de 8 onvermijdelijke valkuilen van de liefde kennen.

Krijg je inzicht in hoe de liefde warm houden je als onderneemster kan ondersteunen en je kan laten groeien.

Leer je concrete handvaten aan om de grootste valkuilen van de liefde te voor- of doorkomen.

Chloé De Bie

© Geert Van De Velde