0

No products in the cart

Selecteer een pagina
Spreker Liesbeth - Claes | Ladies on the road

Dorien Camps 

Oprichtster en drijvende kracht achter Bossy 

Dorien droomde er al langer van om onderneemster te worden, maar in haar zoektocht naar info vond ze enkel saaie, inspiratieloze informatie. Uiteindelijk besliste ze om zelfstandigen te interviewen en zo tips & tricks te verzamelen die haar een duwtje in de rug zouden geven. En deze tactiek bleek te werken!  De interviews inspireerden haar om in 2018 Bossy op te richten: een digitaal platform én print magazine voor (al dan niet toekomstige) ondernemende vrouwen.  
 
Bossy heeft een unieke, persoonlijke aanpak en brengt verhalen en advies van vrouwelijke ondernemers uit binnen- en buitenland. Een mooie mix van power vrouwen en girls next door die anderen inspireren. De focus van Bossy ligt in de eerste plaats op het magazine dat twee keer per jaar verschijnt. Online vind je meer kortere stukken en kom je terecht in een leuke community. 

Durf vooral dromen en werk naar die dromen toe.

Bossy evolueerde doorheen de jaren, net als oprichtster Dorien. Ze startte met Bossy toen ze nog kinderloos was en is intussen mama van 3 met een superdrukke agenda. Een goede work-life balance is voor haar cruciaal en laat dit net ook de pijlers zijn van wearebossy.be, het online platform. 

Op de Ladies on the Road Conference wil Dorien vrouwelijke ondernemers aansporen om:

hun eigen koers te varen en zich niet te laten beïnvloeden door alles wat hun pad kruist 

te ondernemen met een flinke portie humor en relativeringsvermogen 

te durven dromen en naar die dromen toe te werken. 

Find out more

www.wearebossy.be 

 @wearebossy

Foto’s Dorien – © bynouchka