Isabelle Ulenaers - Self

Isabelle Ulenaers 

Founder van Self 

Met een achtergrond als klinisch en bedrijfspsychologe, begint ze aan een doctoraat over conflictmanagement in topteams. Alles in handen voor een succesvolle toekomst. Toch stapt ze in 2016 volledig uit haar comfortzone. Ze gooit al haar zekerheden over boord en start een nieuw leven als ondernemer.  

De aanleiding voor deze sprong in het diepe is de fragiele huid van haar dochter. Heel wat cosmetische producten zijn niet afdoend of geschikt voor dat fijne huidje met eczeem. Op de markt blijkt vooral veel aanbod met weinig toegevoegde waarde.

Daarmee rijst de goesting bij Isabelle om zelf iets te ontwikkelen. Twee jaar intensief zoeken en testen met labo’s levert voor Isabelle de perfecte formule. SELF is geboren: 100% natuurlijke én 100% vegan skincare voor de droge, gevoelige en probleemhuid. Boordevol met actieve ingrediënten, een weldaad voor jeSELF.   

Focus & vertrouw op jezelf, weet dat er voor alles een oplossing is,
omring je met de juiste mensen en … het belangrijkste:
doe gewoon
 

Isabelle hanteert met haar SELF-label een stapsgewijze, geleide groei waarbij ze streng waakt over de kwaliteit van haar product. Ook het buitenland lonkt al naar haar producten, haar eerste shop is geopend in Antwerpen, haar producten liggen in de meest luxueuze Qatar Airways airport, en ook in Kuweit zijn ze helemaal fan van SELF.   

Isabelle is het voorbeeld van een onderneemster die een gat in de markt ervaart en daar zelf op eigenzinnige wijze een antwoord op formuleert. Haar inspanningen gingen niet onopgemerkt voorbij want in 2019 ging ze aan de haal met de titel “Onderneemster van het jaar” bij de Womed Awards. 

Op het podium van Ladies on the Road wil Isabelle de aanwezige onderneemsters inspireren om: 

je eigen weg te volgen

jezelf vrijheid te geven 

je angsten anders te bekijken  

✓ unfuckwithable zijn 

Isabelle Ulenaers - Self