0

No products in the cart

Selecteer een pagina
Spreker Liesbeth - Claes | Ladies on the road

Liesbeth Claeys 

Gastvrouw The Conference 

Oprichtster van Ladies on the Road en Perfect Story 

Liesbeth is al heel haar leven geboeid door verhalen. Als kind verslond ze boek na boek of schreef ze ellenlange opstellen. Kleurrijke schriftjes en schrijfmateriaal zijn trouwens nu nog steeds haar guilty pleasure. 
 
Haar passie voor copywriting bracht haar in de marketing- en communicatiewereld, om in 2020 uiteindelijk zelf haar eigen contentcreatie bureau Perfect Story op te richten. Liesbeth houdt ervan om te luisteren naar onderneemsters en om hen te coachen om hun verhaal, hun merk nog krachtiger en authentieker neer te zetten. 

“Ik wil dat elke onderneemster haar verhaal kan delen om zo te inspireren.” 

Uit die waardevolle ontmoetingen met ladybosses is Ladies on the Road ontstaan: een vernieuwende community voor vrouwelijke ondernemers die houden van een mix van business & pleasure. 

Liesbeth organiseert met Ladies on the Road events, workshops en business retreats in binnen- en buitenland. Ze brengt vrouwelijke onderneemsters samen om hun verhaal te delen, elkaar te inspireren en ervaringen uit te wisselen. Dit op haar eigen, positieve no-nonsense manier. 

Tijdens de Ladies on the Road Conference laat Liesbeth vooral andere positieve rolmodellen inzake vrouwelijk ondernemerschap aan het woord.  

Ze wil met deze conferentie:

een podium bieden aan inspirerende ladybosses 

✓ onderneemsters samenbrengen op een ongedwongen manier  

✓ dé hoogdag van het jaar organiseren voor vrouwelijk ondernemerschap.