Lynn Mikolajczak   

Oprichtster modeplatform The Acquired 

Lynn behaalde haar diploma rechten, ging de advocatuur in, maar koos uiteindelijk voor haar grote passie: mode. Tijdens haar studies, maar ook later in het bedrijfsleven zag ze dat kleding een belangrijkere rol speelt dan we denken.
Kleding is een taal, die je boodschap en dus ook je carrière ondersteunt. Alleen zijn vele vrouwen zich daarvan niet bewust en hebben ze geen tijd om uitgebreid te shoppen. Bovendien worden vrouwen nog dagelijks geconfronteerd met vooroordelen en zitten stereotiepen nog erg ingebakken in de maatschappij.

Met haar modeplatform The Acquired wil Lynn de go to shop zijn voor de professioneel actieve vrouw. Ze wil hen in staat stellen door de bedrijfswereld te navigeren in stijl en hun meest zelfverzekerde, authentieke, professionele zelf te zijn. Haar missie is om work fashion zo toegankelijk mogelijk te maken en een full service shopping experience te bieden voor professionele, drukbezette vrouwen.

“If you use your style in an authentic and strategic way, it can support your career”

Lynn wil vrouwen helpen bewustzijn te creëren rond het belang van kleding, hen leren potentieel te halen uit hun eigen kledingkast en deze bewust aanvullen met items die hun identiteit en professionele levensstijl ondersteunt.

Ze wil tijdens The Conference iedereen inspireren om:

te gaan voor je dromen ondanks vooroordelen en stereotiepen.

controle te nemen over de boodschap die je wilt achterlaten.

te kiezen voor collaboration over competition.