Spreker Liesbeth - Claes | Ladies on the road

Tineke Van hooland 

Founder Epic10 en Nationaal voorzitster Open VLD vrouwen 

Tineke Van hooland zette 2 jaar geleden de stap naar het ondernemerschap met de oprichting van haar consultancykantoor Epic10. Met haar jarenlange ervaring in de farmaceutische wereld en een diploma farmacie op zak, helpt ze nu Belgische farmaceutische en biotechnologische bedrijven om hun duurzaamheidsverhaal vorm te geven. Dit door middel van advies in communicatie en public affairs. Daarnaast staat Tineke, als voorzitster van Open VLD Vrouwen ook bekend als voorvechtster van female empowerment op én naast de werkvloer.  

Durf als vrouw al jouw kansen te grijpen. 

Het is de persoonlijke ambitie van Tineke om zoveel mogelijk vrouwen aan te zetten om te ondernemen. Mannen en vrouwen moeten dezelfde kansen krijgen, maar vrouwen moeten ook durven die kansen te grijpen. En dat is net waar Tineke voor ijvert. Ze wil het spreekwoordelijke “duwtje in de rug” zijn voor vrouwen die willen starten met ondernemen of voor die female founders die obstakels ondervinden op het ondernemerspad. Haar favoriete quote is er eentje van de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris: Dream with ambition, lead with conviction. 

Tineke mag dus zeker niet ontbreken op deze 1ste Ladies on the Road Conference. Ze wil alle ladybosses inspireren en enthousiasmeren zodat we:

vertrouwen op onze eigen sterktes. 

bewust ons netwerk uitbreiden en inzetten waar nodig.  

écht genieten van het ondernemerschap.